Zásady ochrany osobných údajov

PREHLÁSENIE PREVÁDZKOVATEĽA

Prevádzkovateľom webového sídla je IPEKÁREŇ ILaS s.r.o., Strojárska 2740, 069 01 Snina, IČO: 47874716, IČ DPH: SK2024129140, www.cypriansladkysvet.sk. Prevádzkovateľ sa zaväzuje že na zaistenie ochrany práv dotknutých osôb prijal primerané technické a organizačné opatrenia, ktoré deklarujú zákonné spracúvanie osobných údajov. Prevádzkovateľ ďalej zaviedol transparentný systém zaznamenávania bezpečnostných incidentov a akýchkoľvek otázok zo strany dotknutej osoby, ako aj iných osôb.Jednotlivé informácie sa môže dotknutá osoba dozvedieť aj emailom: shop@cypriansladkysvet.sk alebo priamo na webovom sídle prevádzkovateľa: www.cypriansladkysvet.sk/ochrana-sukromia/. K Vašim osobným údajom pristupujeme profesionálne a citlivo.

  • V žiadnom prípade ich neposkytujeme tretím stranám (okrem rozsahu uvedeného v bode 2).
  • Osobné údaje sú uložené v zabezpečenej databáze s potrebou autorizovaného prístupu.
  • Prostredníctvom webového sídla spracúvame od vás iba tie údaje, ktoré nám svojvoľne poskytnete prostredníctvom kontaktného formulára, ktorý je zavedený v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia GDPR – oprávneného záujmu za účelom reakcie na Vami podaný dopyt/podnet alebo otázku ohľadne dodávaných produktov/služieb alebo vypracovania cenovej ponuky.
  • Vaše údaje sú na ceste k nášmu serveru šifrované, tak, aby ich nikto nemohol po ceste dešifrovať.
  • Všetci pracovníci v PEKÁREŇ ILaS s.r.o., Strojárska 2740, 069 01 Snina, IČO: 47874716, IČ DPH: SK2024129140, ktorí prídu do styku s Vašimi osobnými údajmi boli náležite poučení o správnom a citlivom zaobchádzaní s nimi.
  • Môžete nás kedykoľvek požiadať o zmazanie vami poslaného príspevku alebo všetkých poslaných príspevkov z vášho e-mail konta.

Podrobné informácie o spracúvaní a ochrane osobných údajov V zmysle nariadenia EP a Rady EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákona SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len: „zákon o ochrane osobných údajov“).Odkaz na Google ochranu osobných údajov: https://policies.google.com/terms?hl=en

1. PREVÁDZKOVATEĽ WEBOVÉHO SÍDLA: WWW.CYPRIANSLADKYSVET.SK

PEKÁREŇ ILaS s.r.o., Strojárska 2740, 069 01 Snina, IČO: 47874716, IČ DPH: SK2024129140. Vaše údaje spracúvame pre vlastné účely ako Prevádzkovateľ. To znamená, že my stanovujeme účely, pre ktoré Vaše osobné údaje zhromažďujeme, určujeme prostriedky spracúvania a zodpovedáme za ich riadne vykonanie.

2. ZOZNAM NAŠICH SPROSTREDKOVATEĽOV, KTORÍ TAK ISTO SPRACÚVAJÚ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Pri využití kontaktného formulára Vaše údaje spracúva aj ďalší subjekt, ktorý nám pomáha s prevádzkovaním, úpravou webového sídla a poskytovaním webového portálu. Nižšie uvedený subjekt sa nachádza v úlohe sprostredkovateľa, s ktorým máme podpísanú zmluvu v zmysle čl. 28 ods. 3 Nariadenia GDPR.

Názov služby Typ služby Sprostredkovateľ
Správa webstránky dodávateľ technológií a cloudových služieb Contentpress s.r.o., Východná 497, 072 14 Pavlovce nad Uhom, IČO: 48177377
Hostingové uložisko dodávateľ technológií a cloudových služieb Websupport, s.r.o., Staré grunty 12, 841 04 Bratislava, IČO: 36421928, DIČ: 1087166564

3. ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Odpovedanie na otázky/podnety Vami podaných prostredníctvom kontaktného formulára

4. ZOZNAM SPRACÚVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Kontaktné údaje– Meno a priezvisko – pre potreby identifikácie dotknutej osoby– Telefónne číslo – pre potreby overenia relevantnosti, alebo vybavenia požiadavky– Adresa elektronickej pošty – pre potreby odpovedania na požiadavku

5. ZVEREJNENIE ÚDAJOV

Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.

6. DOBA SPRACÚVANIA A UCHOVÁVANIA VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje spracúvame a uchovávame predovšetkým po dobu vybavenia Vašej žiadosti/podnetu, najviac však po dobu 36 mesiacov. Po tejto dobe budú Vaše osobné údaje vymazané.

7. PRÁVA A POVINNOSTI DOTKNUTEJ OSOBY

  • Zákazník sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.
  • Ako náš klient a dotknutá osoba máte v stanovenom rozsahu právo rozhodovať o nakladaní s Vašimi osobnými údajmi. Uplatniť nižšie uvedené práva si môžete:– Osobne na každom kontaktom mieste;– Prostredníctvom e-mailu: shop@cypriansladkysvet.sk – Písomne na adrese Prevádzkovateľa: PEKÁREŇ ILaS s.r.o., Strojárska 2740, 069 01 Snina

Budeme sa Vám snažiť odpovedať čo najskôr, vždy Vám však odpovieme najneskôr do 30 dní od doručenia Vašej žiadosti. Platné právne predpisy a Nariadenie GDPR, resp. Zákon Vám zabezpečujú najmä: Právo na prístup – Máte právo od nás požadovať potvrdenie o tom, či sa spracúvajú Vaše osobné údaje, a pokiaľ tomu tak je, získať kópiu týchto údajov a dodatočné informácie vyplývajúce z čl. 15 Nariadenia, resp. § 21 Zákona. V prípade, že o Vás získavame veľké množstvo údajov, môžeme od Vás požadovať, aby ste špecifikovali svoju požiadavku na okruh konkrétnych údajov, ktoré o Vás spracúvame. Právo na opravu – K tomu, aby sme o Vás neustále spracúvali len aktuálne osobné údaje potrebujeme, aby ste nám ich zmenu oznámili čo najskôr ako nastane. V prípade, že o Vás spracúvame nesprávne údaje, máte právo požadovať ich opravu. Právo na výmaz – Ak budú naplnené podmienky článku 14 Nariadenia, resp. § 23 Zákona, môžete požadovať výmaz Vašich osobných údajov. O výmaz preto môžete žiadať napríklad ak ste odvolali Váš súhlas so spracúvaním osobných údajov a neexistuje iný právny základ spracúvania, alebo v prípade, že Vaše osobné údaje spracúvame nezákonne, alebo sa pominul účel, na ktorý sme Vaše osobné údaje spracúvali a nespracúvame ich za iným kompatibilným účelom. Vaše údaje však nevymažeme ak sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov. Právo na obmedzenie spracúvania – Ak budú naplnené podmienky článku 18 Nariadenia, resp. § 24 Zákona, môžete od nás požadovať, aby sme obmedzili spracúvanie Vašich osobných údajov. O obmedzenie preto môžete žiadať napríklad počas toho, ako namietate správnosť spracúvaných údajov alebo v prípade, že je spracúvanie nezákonné a Vy si neželáte, aby sme údaje vymazali, ale potrebujete, aby ich spracúvanie bolo obmedzené počas toho ako si uplatníte Vaše práva. Vaše údaje naďalej spracúvame ak existujú dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov. Právo na prenosnosť – Ak je spracúvanie založené na Vašom súhlase alebo vykonávané za účelom plnenia zmluvy uzatvorenej s Vami a zároveň vykonávané automatizovanými prostriedkami, máte právo od nás obdržať Vaše osobné údaje, ktoré sme od Vás získali v bežne používanom strojovo čitateľnom formáte. Ak o to budete mať záujem a bude to technicky možné, Vaše osobné údaje prenesieme priamo k inému prevádzkovateľovi. Toto právo nebude možné uplatniť na spracúvanie vykonávané z dôvodu plnenia úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci. Právo namietať voči spracúvaniu – Ak spracúvame Vaše osobné údaje z dôvodu plnenia úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci nám zverenej, alebo pokiaľ je spracúvanie vykonávané na základe našich oprávnených záujmov či oprávnených záujmov tretej strany, máte právo namietať voči takémuto spracúvaniu. Na základe Vašej námietky spracúvanie osobných údajov obmedzíme a pokiaľ nepreukážeme závažné oprávnené dôvody spracúvania, ktoré prevažujú nad Vašimi záujmami, právami a slobodami alebo dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov, osobné údaje naďalej spracúvať nebudeme a Vaše osobné údaje zmažeme. Máte právo kedykoľvek namietať proti spracúvaniu osobných údajov na účely priameho marketingu, vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s takýmto priamym marketingom. Po vznesení námietky Vaše osobné údaje už na tento účel spracúvať nebudeme. Právo podať sťažnosť – Ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov je v rozpore s Nariadením, resp. Zákonom, máte právo podať sťažnosť na jeden z príslušných dozorných orgánov, najmä v členskom štáte Vášho obvyklého pobytu, miesta výkonu práce alebo v miesta údajného porušenia. Pre územie Slovenskej republiky je dozorným orgánom Úrad pre ochranu osobných údajov, so sídlom: Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika, web: www.dataprotection.gov.sk, tel.: +421 /2/ 3231 3220. Právo odvolať súhlas – Ak je spracúvanie Vašich osobných údajov založené na súhlase, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na už vykonané spracúvanie. Ak sa kedykoľvek neskôr rozhodnete, že máte záujem opätovne dostávať od nás obchodné a marketingové ponuky o našich produktoch a službách, svoj odvolaný súhlas (respektíve podanú námietku) môžete kedykoľvek znovu udeliť, a to ktoroukoľvek vyššie uvedenou formou kontaktu.

8. SÚBORY COOKIE

Súbory cookie sú malé súbory, ktoré do vášho počítača posielajú a ukladajú webové stránky, ktoré navštívite. Súbory cookie sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho prehliadača. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookie a tieto informácie odošle späť webovej stránke alebo prvku, ktorý pôvodne súbor cookie vytvoril. Ak si chcete prečítať ďalšie informácie o týchto technológiách a o tom, ako fungujú, pozrite si napríklad allaboutcookies.org.

Prečo používame súbory cookies?

Súbory cookie používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah.

Aké typy súborov cookie používame?

  • Základné súbory cookies

Tieto súbory cookies tvoria základ potrebný na prevádzku našich webových stránok a sú kľúčom k poskytovaniu ich plynulých funkcií. Základnými cookies sú napr. zapamätanie prihlásenia, nastavenie jazyka a podobne. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nebudeme môcť zaručiť bezchybný chod stránok.

  • Výkonové súbory cookies

Tieto súbory cookies nám pomáhajú pochopiť, ako návštevníci reagujú na naše webové stránky, a to poskytnutím informácií o navštívených stránkach, čase strávenom na webovej stránke a akýchkoľvek problémoch, na ktoré narazia, ako sú napríklad hlásenia o chybe. Vďaka tomu môžeme zlepšovať výkonnosť našich webových stránok.

  • Funkčné súbory cookies

Funkčné súbory cookie nie sú nevyhnutné, ale pomáhajú nám vylepšiť funkčnosť našich webových stránok. Ide napríklad o zapamätanie nastavení zvolených pri predchádzajúcej návšteve stránky, napr. používateľské meno, hlasovanie v ankete a p., aby ste ich nemuseli znova nastavovať.

  • Súbory cookies tretích strán

Využívame množstvo dodávateľov, ktorí takisto môžu nastaviť cookies na vašom zariadení v našom mene pri navštívení našich stránok, s cieľom umožniť im poskytovanie služieb, ktoré zabezpečujú. Jedná sa napr. o služby ako Google, Facebook, Youtube a podobne. Nemáme kontrolu nad ukladaním ani prístup k týmto súborom cookies. Ak chcete vedieť, ako tieto tretie strany používajú súbory cookies, prečítajte sú zásady ochrany súkromia a zásady používania súborov cookies týchto služieb.

Ako môžem súbory cookie kontrolovať alebo vymazať?

Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Existuje veľa spôsobov na riadenie cookies. Preštudujte si pokyny vášho prehliadača alebo pomocníka, aby ste sa dozvedeli viac o tom, ako prispôsobiť alebo upraviť nastavenia vášho prehliadača. Ak zablokujete cookies, ktoré používame, môže to ovplyvniť funkčnosť našich stránok, napríklad nebudete môcť navštíviť niektoré stránky alebo nebudete dostávať počas návštevy stránok personalizované informácie.

JavaScript